Met ons eigen ontwerpbureau en productieatelier beantwoorden wij op maat elke vraag of behoefte naar vaste inrichting in ziekenhuizen, woon- en zorgcentra, revalidatiecentra,…. Wij staan garant voor innovatieve oplossingen op maat. Onze mogelijkheden voor de vaste inrichting en maatmeubilair zijn letterlijk eindeloos.

DSC_0857-crop

De vaste inrichting van een zorginstelling mag u heel breed interpreteren. Denk daarbij aan de verschillende afdelingskeukens, vast meubilair op specifieke afdelingen of dokterskabinetten, kantoorinrichting, balies,… Ook ‘out of the box’-maatwerk is steeds bespreekbaar. Wat dacht u van een creatief speelhuisje of een altaar? Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Voor elke toepassing ontwikkelen wij het perfecte ontwerp met de beoogde uitstraling. Bekijk hier enkele van onze talrijke realisaties.

sint niks-crop

Plaatmateriaal met volkern

Wij werken hoofdzakelijk met plaatmateriaal uit volkern. Dit materiaal kenmerkt zich door een hoge duurzaamheid, een lange duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid. Zeker voor balies is de stootvastheid van groot belang, meteen een extra argument om volkern of een ander solid surface materiaal te gebruiken.

Wij weten dankzij onze jarenlange ervaring perfect hoe volkern te gebruiken voor elke mogelijke toepassing. Naast de klassieke volkernpanelen met de zwarte kern, gebruiken we steeds meer de volkernpanelen met witte kern.

uz leuven crop

Niet beperkt tot volkern

Wij beperken ons evenwel niet tot volkern. Ook andere duurzame plaatmaterialen zoals solid surface (Avonite) of plaatmateriaal met een houten kern of massief hout passen we mogelijk toe in uw project.

UZA Edegem crop

Ook los meubilair

Naast het ontwerpen en installeren van alle vaste inrichtingselementen denken we graag met u mee om het volledige plaatje kwalitatief, functioneel en esthetisch in te vullen. Dit betekent dat u ons ook kunt inschakelen voor het losse meubilair.

Meer weten over onze mogelijkheden voor het realiseren van vaste inrichting en maatmeubilair voor de zorgsector?

Contacteer ons gerust