013 / 77.24.38
U bevindt zich hier: nl > Onze sterktes

Onze sterke punten

 • 1

  Jarenlange ervaring

  Alcomel beschikt over meerdere decennia ervaring in het creëren van hygiënische, stofvrije, onderhoudsvriendelijke en slijtvaste ruimtes. Onze lange referentielijst in de gezondheidssector, industrie en grootkeukens spreekt voor zich.

 • 2

  Eigen productontwikkeling

  Wij besteden enorm veel aandacht aan eigen productontwikkeling. Voortdurend zoeken we naar nieuwe technieken, productiemethodes, producten en materialen om nog beter aan de specifieke behoeftes en hoogstaande verwachtingen van onze klanten te voldoen. Onze eigen ontwikkelde toepassingen geven Alcomel een grote voorsprong op de markt.

 • 3

  Sterk in meedenken

  Alcomel wordt liefst zo vroeg mogelijk betrokken in het bouwproces. Architecten en opdrachtgevers die dit wensen, staan we graag bij met raad en daad. Ook – en zelfs bij voorkeur - tijdens de ontwerpfase. Zo profiteren onze klanten maximaal van onze gespecialiseerde en specifieke kennis, ervaring en kunde.

 • 4

  Eigen maatwerk

  Wij hebben geen catalogus met standaardproducten. Elk project is maatwerk van a tot z. Wij ontwerpen elk element volledig volgens uw wensen. U krijgt een ongeziene vrijheid in kleur, vorm en functionaliteit. Doordat we alles zelf vervaardigen in het atelier, houden we elk facet van het project – van ontwerp over fabricage tot plaatsing – volledig in eigen hand.

 • 5

  Flexibele partner

  Alcomel presenteert zich als een flexibele partner die op verschillende momenten in het bouwproces kan instappen. Wilt u dat wij de volledige eindafwerking van een ruimte vanaf de ruwbouw op ons nemen? Deze total solutions kunnen ook de aanleg van vloer, elektriciteit, sanitair, verlichting,… omvatten. Of schakelt u ons liever enkel in voor het plaatsen van hygiënische wanden of andere delen van het project? Kan ook. Wij werken zowel rechtstreeks voor de bouwheer als in onderaanneming.